دبیرکل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی گفت: تقلب در انتخابات توسط سران اصلاحات به مردم تلقین شد.
حسین فدایی شب گذشته در نشستی در جمع دانشجویان و اساتید دانشگاه اصفهان با اشاره به اینکه از نظر تاریخی همواره بین دو گروه و جبهه حق و باطل صفآرایی بوده است، افزود: افرادی که به دنبال کرامت و آزادی انسان بوده در جبهه حق و مخالفان در اردوگاه باطل صفآرایی کرده و این مسیر تا همیشه تاریخ ادامه دارد.
وی با بیان اینکه برای تحلیل انقلاب اسلامی نیز باید بتوانیم جبهه حق و باطل را تشخیص دهیم، اظهار داشت: سردمدار و پرچمدار جبهه حق از شروع انقلاب تاکنون امام خمینی (ره) و مومنان بودهاند.
دبیرکل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی تصریح کرد: جبهه باطل نیز با سرپرستی نظام سلطه و استکبار جهانی به سرکردگی انگلیس و اسرائیل بوده که در آستانه انقلاب اسلامی شوروی نیز با آنان همراه بوده است.
وی با اشاره به اینکه در رابطه با جریانات و فتنههای اخیر نیز پنج مورد را در ایجاد این جریانات دخیل میدانند، بیان داشت: عدهای آن را یک حادثه ناشی از بداخلاقی انتخاباتی میدانند، افزایش قدرت سیاسی جناحها و افراد سیاسی، مورد سوم اینکه این جریان را جنبش اجتماعی میدانند که مطالبات مردم در این 30 سال پس از انقلاب تجمع شده و به یکباره سرازیر شد، کودتای مخملی و فتنه نیز از دیگر مواردی است که جریانات اخیر کشور را ناشی از آنها میدانند.
* جریان فتنه از زیرپا گذاردن نظرات مردم و دولت آغاز شد
فدایی با بیان اینکه سخن عدهای را که میگویند این جریانات یک بداخلاقی انتخاباتی بوده را قبول داریم، گفت: البته این عده میگویند که اوج این بداخلاقیها در مناظرههای کاندیداهای ریاست جمهوری به اوج خود رسیده که باید گفت این جریان مربوط به این دوره زمانی نبوده و از زمانی آغاز شد که گروههای مختلف خواستند نظر دولت و مردم را زیر سئوال ببرند.
وی ادامه داد: جنگ قدرت بین جناحهای سیاسی نیز از موارد مطرح شدهای است که میتوان قبول کرد، اما باید توجه داشت که همیشه این جنگ قدرت بوده است، اما مردم در زمانهای گذشته به خیابانها نمیآمدند.
* مخالفان با سوء استفاده خواهان تغییر نظام اسلامی ایران بودند
دبیرکل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه عدهای نیز این جریانات و مخالفتها را مطالبات مردمی میدانند که 30 سال پس از انقلاب آن را مخفی کردند و به یکباره سرریز کرده، خاطرنشان کرد: همه افرادی که به پای صندوقهای رای رفتند به دنبال مخالفت با تبعیض، بیعدالتی و فساد بودهاند اما عدهای با سوء استفاده از این برخورد حمایتی مردم میخواستند که خود نظام جمهوری اسلامی تغییر یابد.
وی افزود: افرادی که در دوم خرداد 76 نیز به خیابانها آمدند به دنبال تبیین اندیشه اصلی امام خمینی (ره) و اصل گفتمان انقلاب و اجرای آن بودند و تغییر در روشهای اجرایی را خواستار بودند و ما نیز این نظر را داریم، اما عدهای با سیاهنمایی در جریان اخیر و دوم خرداد 1376 به دنبال تغییر در نظام جمهوری اسلامی ایران بودند.
* معاندان با عناصر نظام علیه نظام اسلامی قصد کودتای مخملی داشتند
فدایی با اشاره به اینکه ایجاد انقلاب مخملی نیز از دیگر نظرات ارائه شده در جریانات اخیر است، اظهار داشت: اساس انقلاب مخملی یعنی شکل دادن برنامهای به واسطه نظام سلطه با جریانات درون یک نظام برای تغییر آن نظام است و قصد داشتند به واسطه عناصر و شخصیتهای پرنفوذ نظام علیه نظام و برای تغییر آن قیام کنند.
وی با بیان اینکه عدهای نیز این جریانات را یک فتنه بزرگ که دارای پیشینه تاریخی است میدانستند، بیان داشت: فتنه به این معنا که فضایی غبارآلود ایجاد شده که امکان تشخیص حق از باطل دشوار است و به دلیل حوزه شمول عمق این مسئله بسیار بزرگ و ریشه تاریخی دارد.
* جریان فتنه از پیروزی انقلاب تاکنون ادامه دارد
دبیرکل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی تصریح کرد: در طول سالهای آستانه پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون وقایع و رخدادهای بسیاری صورت گرفت که هر کدام سبب ایجاد یک فتنه و ایجاد اختلاف بین جامعه اسلامی ایران شده است.
وی با بیان اینکه گروههای سیاسی که اعتقادی به روحانیت و مرجعیت نداشتند قبل از انقلاب سه دسته بودند، اظهار داشت: هر سه دسته اعتقاد داشتند با تکیه بر قدرت جهانی میتوانند با نظام طاغات مبارزه کنند و متناسب با گرایشهای فکری غربی و شرقی مباحث را در کشور پیاده کنند.
فدایی ادامه داد: عدهای تحت عنوان لیبرال دموکراتیک به جبهه راست معروف بودند، عدهای متکی به بلوک شرق بودند و جریانات التقاطی نیز متمایل به چپ بودند.
* گروههای سیاسی قبل انقلاب نهضت امام خمینی (ره) را پوچ و باطل میدانستند
وی با اشاره به اینکه تنها نهضت امام خمینی (ره) متکی بر هیچ قدرت جهانی غربی و شرقی نبود و با اتکا بر خداوند و همت، اراده و پشتیبانی مردم تشکیل شده بود، گفت: جبهههایی که در داخل کشور زیر حمایت قدرتهای شرقی و غربی بودند نهضت امام خمینی (ره) را غیرعلمی و به بنبست میرسد.
دبیرکل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با بیان اینکه این جریانات و گروههای سیاسی در تمام نظرات و مباحث مخالف امام بودند و تنها دارای یک هدف یکسان بودند که آن مبارزه با رژیم طاغوت پهلوی بود، بیان داشت: این گروهها پس از پیروزی نهضت امام خمینی (ره) از ابتدا سعی کردند خود را وارد نهضت انقلاب کنند هر چند که از اساس با مباحث آن اختلاف داشتند.
* گروههای سیاسی نفوذی در انقلاب با گفتمان انقلاب مقابله میکردند.
وی ادامه داد: از ابتدا این گروهها با انقلاب و روشهای آن اختلاف نظر داشتند و برای تنظیم قانون اساسی مخالفت کرده و پس از آن نیز نامزدهایی را انتخاب کردند که راه و روش امام خمینی (ره) را قبول نداشتند و در تمام مباحثی که روحیه استکبارستیزی و آزادی مطرح میشد آنها ایجاد چالش میکردند و با اصول گفتمان انقلاب زاویه ایجاد میکردند.
فدایی با اشاره به اینکه این گروهها از ابتدا با تشکیل نهادهای انقلابی همچون سپاه و جهاد مخالفت داشتند، بیان داشت: در مواردی نیز به دنبال انحلال این نهادها بودند.
وی با بیان اینکه فرافکنیها و تفرقه در نیروهای انقلابی را از همان ابتدای انقلاب گروهکهای مختلف آغاز کردند، بیان داشت: به این نحوی که در سال جاری در روز عاشورا بیحرمتی کردند در آن زمان نیز با هلهله و کف در روز عاشورا توهین به اسلام کردند.
* تحلیلهای دروغین سیاسی بین نیروهای انقلابی فاصله ایجاد کرد
دبیرکل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه بعد از سال 60 بهزاد نبوی تحلیل ارائه کرد تحت این عنوان که علما، روحانیان و شاگردان امام خمینی (ره) دو جبهه و دو جناح هستند، اظهار داشت: عدهای طرفدار سرمایهداری هستند که جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بوده و عدهای نیز طرفدار افراد مستضعف که جامعه روحانیت مبارز تهران جزو آن دسته هستند و به این نحو دو دستگی را در جامعه افزایش دادند.
وی تصریح کرد: این تحلیل در بین سیاسیون، دانشجویان، دولت، مجلس و نیروهای انقلابی تفرقه ایجاد کرد و سبب شد که نیروهای انقلاب در مقابل یکدیگر قرار گیرند.
فدایی با بیان اینکه خط سوم با استفاده از برخی از موارد مخالفتهایی را بر ضد انقلاب پیاده کردند، گفت: این گروه به فکر افتادند که پس از امام خمینی (ره) چه کسی زمام امور را به دست گیرد.
* خط سومیها روحانیونی را که قابلیت رهبری داشتند ترور میکردند
وی با اشاره به اینکه افراد خط سومی با تبیین برخی از مباحث و فرافکنیها در شهر اصفهان فضایی را ایجاد کردند که هر موقع نام منتظری برده شود همه صلوات فرستند و درصدد بودند رهبری جامعه اسلامی را به وی بسپارند، افزود: این افراد هر روحانی را که گمان میکردند پس از امام خمینی (ره) امکان رهبریت برای آن است را ترور شخصیتی یا در صورتی که میتوانستند ترور فیزیکی میکردند.
دبیرکل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی ادامه داد: این تفرقهافکنیها توسط کسانی که از ابتدا با اساس انقلاب مخالف بودند به قدری گسترده شد که بین نیروهای سپاه علیه فرماندهی سپاه تفرقه ایجاد شده بود که برای نمونه در پادگان ولیعصر سردمدار آن اکبر گنجی بود و حتی نیروهای بسیجی نیز مقابل یکدیگر ایستادند.
* اطلاعات محرمانه نظام قبل از اطلاع رهبری از BBC پخش شد
وی گفت: از طرف منتظری نیز در زندان آمار و ارقام جعلی و همچنین در مورد میزان آزار و شکنجههای زندانیان سیاسی اطلاعاتی جمعآوری شد و پس از عملیات مرصاد حسینعلی منتظری نامهای نوشت و قبل از رسیدن به دست امام خمینی (ره) از طریق BBC اطلاعات محرمانه نظام پخش شد.
فدایی با اشاره به اینکه امام خمینی (ره) در نامهها و سفارشهایی منتظری را سفارش میکردند که فضای بیت خود را از منافقان پاک کند که البته این سخنان نتیجه بخش نبود، افزود: سرانجام سبب شد در تاریخ 6 فروردین 1368 پیام معروف امام به منتظری مبنی بر عزل وی داده شود.
وی با بیان اینکه روز به روز به جریانات و فتنههای سیاسی کشور اضافه میشد، گفت: در سال 1378 نیز دو نظر و تصمیم سیاسی مبنی بر توسعه اقتصادی و توسعه سیاسی در جامعه مطرح شد که سبب بروز حوادث و جریانات تازهای برای نظام جمهوری اسلامی ایران شد.
* جریان دوم خرداد 1376 در سال جاری دوباره تکرار شد
دبیرکل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: اسناد وزارت اطلاعات در روزنامه سلام به چاپ رسید و پس از آن روزنامه توقیف شد و دانشجویان و مردم به اعتراض به کوی دانشگاه آمده و اعتراض خود را اعلام کردند که مشابه اتفاقات جریان دوم خرداد 1376 پس از انتخابات جاری ریاست جمهوری تکرار شد و مردم به خیابانها آمدند.
وی با اشاره به اینکه مخالفان اصل انقلاب و نظام عدهای را برای آموزش به خارج از کشور فرستادند تا پس از آموزش مبانی و مباحث غربی را در کشور اسلامی ایران پیاده کنند، بیان داشت: برای نمونه گفتند اسلام به اقتضای زمان باید باشد و اسلام مبحث مطلقی نیست.
* تمام گروههای سیاسی در مقابل احمدینژاد بودند
فدایی با بیان اینکه در چهار سال پیش که انتخابات بین هاشمی رفسنجانی و احمدینژاد بود فرافکنیهایی ایجاد شد و تمام گروههای سیاسی مختلف به حمایت از هاشمی در برابر احمدینژاد ایستادند، افزود: در همان سال نیز با راهاندازی کارناوالهای شادی و انجام حرکات بسیار نامناسب درصدد ایجاد فتنه بودند که مردم با رای خود فتنه را سرکوب کردند اما ریشهکن نشد.
وی با اشاره به اینکه در همان سال نیز طراحی شده بود در صورت موفق نشدن هاشمی در انتخابات در خیابانها آشوب به پا کنند، اظهار داشت: خود هاشمی رفسنجانی پس از اطلاع به محمد هاشمی گفت از انجام این عملیات جلوگیری کنند.
* برای نبود احمدینژاد دو گروه سیاسی مخالف با یکدیگر پیوند خوردند
دبیرکل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه هر نوع تخریب و سیاهنمایی علیه دولت نهم انجام شد و بحث شرایط استراتژی در کشور و تشکیل دولت وحدت ملی مطرح شد، ادامه داد: تصمیم گرفتند برای اینکه احمدینژاد نباشد عدهای از اصلاحطلبها و اصولگرایان با یکدیگر در مورد مباحث مختلف تصمیمگیری کنند.
وی با بیان اینکه با این تفکرات در بین اصولگرایان انشقاق ایجاد شد، بیان داشت: در اردیبهشت ماه سال 1388 حجاریان طی تحلیلی گفت که اطلاحات خون میخواهد و کمتر از طالبان و القاعده نیست و باید کاری کند.
* تقلب در انتخابات توسط سران اصلاحات به مردم تلقین شد
فدایی با اشاره به اینکه قبل از انتخابات تحلیلی از طرف تاجزاده انجام گرفت که چه موسوی پیروز شود و یا نشود باید به خیابانها بیاییم، ادامه داد: قبل از رای نهایی سران جبهه اصلاحات یا مانند خاتمی پیام تبریک به موسوی دادند و یا مانند عفت مرعشی در صورت پیروز نشدن موسوی مردم را به آشوب و راهپیمایی در خیابانها سوق دادند و این باور را تلقین کردند که به قطع یقین تقلب شده است.
وی خاطرنشان کرد: در ساعت 11 شب و قبل از رای نهایی موسوی با دعوت از خبرنگاران اعلام جشن پیروزی کرد و خود را پیروز انتخابات معرفی کرد.
* کف مطالبات موسوی، خاتمی و سید حسن خمینی ابطال انتخابات بود
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه عدهای از نمایندگان مجلس از هاشمی رفسنجانی دلیل این جریانات و اتفاقات را پرسیدند و گفتند چرا این کارها صورت گرفت، بیان داشت: وی نیز با بیان اینکه موسوی، خاتمی و سید حسن خمینی آمدند و مطالباتی داشتند که کف مطالبات و خواستههای آنان این بود که انتخابات باطل است.
وی با اشاره به اینکه با توجه به این مباحث از صدر پیروزی انقلاب اسلامی مشخص میشود که فتنه یک پیشینه تاریخی دارد، افزود: عمق این فتنه نیز به ایجاد فاصله بین انقلاب اسلامی بود و حکومت دینی، مرجعیت و روحانیت را جریان فتنه قبول نداشت.
* چنگ زدن به ریسمان ولایت باتلاق فتنه را از بین میبرد
فدایی تصریح کرد: با توجه به گفته مقام عظمای ولایت بهترین روش برای برخورد با فتنه و درگیر نشدن با آن بصیرت است و باید با بالا بردن بصیرت و چنگ زدن به ولایت فقیه که همان کشتی نجات است از فتنه دور شویم.
وی با بیان اینکه کشتی نجات همان نایب امام زمان و ولایت فقیه است، خاطرنشان کرد: با افزایش بصیرت و چنگ زدن به ریسمان ولایت از هر جریان فتنه مصون خواهیم ماند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه برخی از افراد سیاسی تصور کردند که در این جریانات میتوانند مدیریت کنند، اما به طرز زیرکانه از طرف مدیریت استراتژیک مدیریت شدند، اضافه کرد: این اتفاق سبب شد آنان در دام یک جریان فتنه وارد شوند و باید دانست که هر کس با عبور از خواستههای ملت و رهبری بخواهد اقدامی انجام دهد موفق نخواهد شد.