سفارش تبلیغ
صبا ویژن
شنیدم مردی از امام صادق علیه السلام می پرسید :«کسی می گوید که دوستت دارم . من از کجا بدانم که [واقعا] دوستم دارد ؟». [صالح بن حکم]
امروز: سه شنبه 103 آذر 6

 بهمن 1388 پایان پیروزمندانه 8 ماه دفاع مقدس نظام مقدس جمهوری اسلامی علیه 8 ماه تهاجم تحمیلی، همه جانبه و تمام عیار دشمنان ایران اسلامی بود که این بار در جبهه‌ای نرم رقم خورد.

 

مالک شریعتی نویسنده وبلاگ "محرمانه "، مطلبی را با عنوان "هشت ماه دفاع مقدس " در وبلاگ شخصی خود منتشر کرده است.
بر اساس این گزارش در بخشی از این مطلب آمده است:

22 بهمن ماه 1388 یک بار دیگر انقلاب اسلامی پس از 31 سال به پیروزی رسید. 22 بهمن ماه 1388 پایان پیروزمندانه هشت ماه دفاع مقدس نظام مقدس جمهوری اسلامی علیه هشت ماه تهاجم تحمیلی، همه جانبه و تمام عیار دشمنان ایران اسلامی بود که این بار در جبهه‌ای نرم رقم خورد.
اگرچه "جنگ نرم " همانطور که رهبر حکیم انقلاب فرمودند بلافاصله پس از پایان جنگ سخت در سال 67 آغاز گردید، بی‌تردید هشت ماه مابین 22 خرداد تا 22 بهمن 1388، صحنه رویارویی تمام عیار جبهه انقلاب در برابر جبهه استکبار در این عرصه بود. به عبارت دیگر همچنانکه از ابتدای پیروزی انقلاب تا کنون همواره تهدیدات دشمن در عرصه سخت وجود داشته است و تنها 8 سال آن بروز عملی یافت، پس از آن هم همواره ایران اسلامی با تهدیدات دشمن در عرصه سخت روبرو بوده است که در این 8 ماه به طور کامل به مرحله اجرا در آمد و به فرموده مقام معظم رهبری هر آنچه که می توانستند انجام دادند ولی تیغشان نبرید.
با نگاهی عمیق به اتفاقات 8 ماه گذشته و مقایسه آن با دوران 8 سال دفاع مقدس، نکات حیرت انگیزی به دست می آید که می تواند در مواجهه آینده که قطعا به مراتب سخت تر از این ماهها و روزها خواهد بود راهگشا باشد. در این مجال اندک به برخی از آنها اشاره می شود:

*نیاز لحظه مهمترین مولفه
اولین نکته همین تفاوت ماه و سال در واحد شمارش این دو دوران دفاع مقدس است که به خوبی بیانگر شتاب و سرعت بسیار زیاد جنگ نرم در مقایسه با جنگ سخت است. اگر در آن دوران، برای شناسایی موقعیت و تجهیزات دشمن، طراحی تک یا پاتک، تجهیز و توجیه نیروهای عمل کننده و ... فرصتهایی چند ماهه در اختیار بود، دوران جنگ نرم، یک روز هم نباید از دست برود. تجهیز و توجیه نیروی عمل کننده یا مدافع باید از قبل صورت گرفته باشد. دقیقه ها و در مواردی ثانیه ها نیز تعیین کننده اند. نیاز لحظه مهمترین مولفه جنگ نرم است.

*رسانه، مهمترین ابزار تهاجم و دفاع
اگر در جنگ سخت، اطلاعات عملیات ابزار کمکی مهمی است، جنگ نرم اساسا مساوی "عملیات اطلاعات " است و سایر موارد حاشیه ای و کمک کننده اند. اگر رسانه در جنگ سخت، ابزار جنگ روانی است تا توپ و تانک و فانتوم دشمن را به انحراف وادار کند، در جنگ و البته دفاع نرم، رسانه همان توپ و تانک و فانتوم است.

*هیچ خطایی بخشودنی نیست
اگر در جنگ سخت، خطای چند متری در اصابت گلوله به هدف، پذیرفته شده است و توان انهدام تمام یا بخشهای مهمی از هدف را داراست، در جنگ نرم، تیر و گلوله ای که رها می شود، اگر درست به مرکز هدف برخورد نکند، خسارتی جبران ناپذیر در نیروهای خودی برجا می گذارد؛ علاوه بر اینکه در شلیک بعدی چون زمان از دست رفته است، اثر بخشی وجود نخواهد داشت.

*مرزهای نامرئی جنگ و دفاع
با اینکه در هر جنگی، مرزی برای تهاجم و دفاع تعریف می شود، جنگ نرم در مرزهای فکر و قلب انسانها جریان دارد که به نوعی نادیدنی است. این جنگ تا پشت در و چه بسا تا درون خانه های مردم ادامه می یابد. مهمترین راه مقابله با نفوذ دشمن به این مرزها، بصیرت است که هر کس به تنهایی باید دارا باشد. همانگونه که برای مقابله با حملات شیمیایی و میکروبی، هر فردی باید به ماسک و لباس مخصوص مجهز باشد، بصیرت و صبر نیز سلاحهایی است که فرد فرد جامعه باید دارا باشد تا از آسیبهای کشنده حملات نرم مصون بماند؛

*جنگ نرم شهید ندارد، کشته ها تلف می شوند.
کشته و مجروح جنگ سخت، شهید و جانباز است. والا مقام، مورد احترام و گرانمایه است. کشته جنگ نرم اما تلف شده است چون به جای جان، اعتقادات خود را می بازد. مجروح جنگ نرم نیز تنها یک بیمار است که باید علاج شود و البته از یک منظر خطرناک هم هست، چون حاوی ویروس تردید و ابهام است. دیگران را هم آلوده می کند.

*حماسه سازان هر دو صحنه
همچنانکه افسران و فرماندهان ظفرمند و حماسه ساز 8 سال دفاع مقدس، اکثرا از میان دانشجویان، استادان و طلاب حزب اللهی نظیر علم الهدی، حسن باقری، چمران و ... بودند، دانشجویان و طلاب بصیر افسران جنگ نرم و استادان فرماندهان این میدان لقب گرفته اند. این میدان، درجه دار و دکتر و نمی شناسد، چه بسا یک دانشجوی بصیر نقشی به مراتب کلیدی تر از فلان به اصطلاح روشنفکر ایفا نماید.

*رهبری حکیمانه
در جریان هر دو مواجهه است که انسان ضرورت وجود یک رهبر بصیر، مدیر و مدبر، باتقوا، شجاع, کاردان، متوکل به خدا و معتمد به نفس را با تمام وجود حس می کند. الان پس از هشت ماه پرتلاطم و طوفانی است که می توان دریافت که رهبر حکیم انقلاب چگونه کشتی انقلاب را به سلامت از دل امواج سهمگین نفاق عبور داد و به ساحل شفافیت و امنیت و آرامش رساند.
خدایا خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما
خامنه ای رهبر به لطف خود نگهدار



  • کلمات کلیدی :
  •  نوشته شده توسط محمد حسین اصفهانیان در یکشنبه 88/12/2 و ساعت 10:16 صبح | نظرات دیگران()
     لیست کل یادداشت های این وبلاگ
    285 عنوان کتاب از توقیف درآمد
    آب شرب تهران سالم است
    عبدالمالک ریگی سحرگاه امروز اعدام شد
    آنچه احمدی نژاد صادقانه گفت و روز بعد ناسزا شنید!
    خاطرات رحلت امام خمینی(ره) به روایت تصویر
    کروبی مجبور به ترک حرم امام(ره) شد
    روسیه کاری نکند ملت ایران آنها را در صف دشمنان تاریخی خود قرار د
    موسوی در مُشت MI6
    حاشیه ها از بازدید رهبر معظم انقلاب از نمایشگاه بینالمللی کتاب
    شرایط پذیرش بدون آزمون در مقطع ارشد دانشگاه تهران
    حرکت معنادارکاکاوند پس ازآزادی(+عکس)
    جمهوری مجازی
    وجود اسناد مستند دوره هخامنشی برای حقانیت نام خلیج فارس
    اجلاس خلع سلاح تهران، موفقتر از واشنگتن برگزار شد
    برای اولین بار در رزمایش «پیامبر اعظم 5»
    [عناوین آرشیوشده]

    بالا

    طراح قالب: رضا امین زاده** پارسی بلاگ پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ

    بالا